Årets loppemarked

Hvert år arrangerer Bøler skolekor loppemarked. I år arrangeres loppemarkedet helgen 26. og 27. april på Ulsrud videregående skole.

Loppemarkedet er korets viktigste inntektskilde og overskuddet kommer alle koristene til gode, i form av fine turer, lave kontingenter, konserter og andre arrangementer. I tillegg er det en god anledning til å bli kjent med andre foreldre til barn i korene. Håper dere alle har satt av datoen og vil være med på å bidra. Slik får vi det til:

FØR LOPPEMARKEDET:

  • På korøvingen tirsdag 11. mars (12. mars for Oslo Vocalis) får alle med seg plakater og postkasselapper hjem som dere må henge opp og levere ut for å spre informasjon om at vi skal ha loppemarked. Disse må leveres ut før mandag 17. mars kl 18.00 (da åpner vi loppetelefonen).
  • Dere vil få en e-post i løpet av februar måned hvor dere kan gi tilbakemelding på hvilken dato som passer best for loppekjøring. Alle må stille på loppekjøring en kveld (en kveld per familie og det varer fra klokka 17.30-22.00) enten onsdag eller i torsdag i tidsrommet 2.-24. april. Vi henter og tar i mot lopper og sorterer dem på garasjeanlegget på Nøklevann (Bølerlia 73B).
  • I løpet av februar vil dere også få beskjed om hvilken avdeling dere skal jobbe på under loppemarkedet, og når dere kan jobbe.

UNDER LOPPEMARKEDET:

  • Fredag 25. april:   Kl. 17.30 møter alle på Ulsrud videregående Skole for klargjøring til loppemarkedet.
  • Lørdag 26. april:   Loppemarkedet er åpent kl. 11.00-16.00 – alle møter kl 10.00.
  • Søndag 27. april:  Loppemarkedet er åpent kl. 12.00-16.00 – alle møter kl 11. Etter kl 16.00 vil det bli rydding og vasking, det tar ca to timer. Restloppene blir hentet på søndag kl. 16.00 og kjørt med trailer til Polen v/ New Life Mission.

Nytt for i år er at vi har kortere åpningstider og vi har ikke nattevakter. Det er derfor viktig at alle hjelper til å bære inn/ut møbler før og etter åpningstidene.

Vi håper dere alle er klare for loppemarkedshelg og de forberedelser som skal til for å få til dette:)